Verhalen in bladerkunst

8 november 2016
246

Kunst van bladeren is populair. Eerder schreven we over deze schalen van doorzichtige bladeren, en passeerde ook deze delicate bladerkunstwerken de revue.

De Russische Kanat Nurtazin startte 3 jaar geleden met zijn project '100 manieren om te tekenen'. Zijn favoriete methode die hij zoor zichzelf ontdekte is het tekenen via uitgesneden bladeren. Hij tekent zowel met zijn mes waarmee hij vlakken weghaalt, en met het blad waar lijnen en vlakken in overblijven.

Wat hij mooi vindt aan de bladerkunst is dat het blad vergankelijk is, net als onze levens. Doordat hij de bladeren bewerkt geeft hij ze een tweede leven waarin ze via zijn ontwerpen weer een heel nieuw verhaal kunnen vertellen.

kanat2 kanat3 kanat4 kanat5 kanat6 kanat7 kanat9 kanat10

 

Lees ook:  Leren loslaten, ook jij kan het!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings