Verborgen leven in de sloot

9 juli 2015
476

Daniel Stoupin ziet schoonheid op plaatsen waar u het wellicht niet verwacht. Deze keer filmde hij microscopische wezens in een plasje slootwater. Van watervlooien tot eendagsnimfen, er zwemt een keus en keur aan leven rond. Stoupin zegt hierover: "Ik maak deze beelden met een biologische microscoop en macrolenzen. In mijn beleving zorgt het macrobeeld voor meer diepte en zorgt het ervoor dat je het hele dier in zijn natuurlijke omgeving kunt aanschouwen." Gemiddeld zijn de beestjes die hij filmt kleiner dan 1mm..
Verborgen leven in de sloot | Paradijsvogels Magazine Verborgen leven in de sloot | Paradijsvogels Magazine Verborgen leven in de sloot | Paradijsvogels Magazine
 

Beeldmateriaal (c) Daniel Stoupin
 

Lees ook:  Een vloed van waterlicht stroomt over het Museumplein

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

Handige tips voor het onderhouden van je eigen groente in de tuin

Welke bezienswaardigheden in Londen zijn er gratis?

De kracht van creatieve dagelijkse rituelen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings