Deze man fotografeert elke ochtend de emoties van de oceaan

14 september 2016
446

De Australische fotograaf Matt Burgess voelt zich vanaf jongs af aan al verbonden met de zee. Voor hem beschikt de oceaan, net zoals de mens, over vele emoties.

Inmiddels fotografeert Matt al zes jaar lang de oceaan in de vroege morgen. ‘Wat mij het meeste aantrekt, is het effect van licht op water voordat de zon opgaat.' Matt legt voornamelijk vast wat er onder en tussen de golven gebeurt. Met zijn foto's weet de fotograaf juist die momenten te pakken die voor de zwemmer of wandelaar op het strand anders op zouden gaan in de totale beweging van de rollende golven en kolkende zee.

Alle indrukwekkende foto’s van Matt zijn te zien en te bestellen op zijn website. Zie ook zijn Instagram account voor meer mooie beelden.

matt-burgess-2

 

matt-burgess-18

 

matt-burgess-17

 

matt-burgess-16

 

matt-burgess-15

 

matt-burgess-14

 

matt-burgess-13

 

matt-burgess-12

 

matt-burgess-11

 

matt-burgess-10

 

matt-burgess-9

 

matt-burgess-4

 

matt-burgess-7

 

matt-burgess-5

 

matt-burgess-8

 

Via: Bored Panda

Lees ook:  De ruige schoonheid van de Canarische eilanden | Fotografie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down