In deze tent kijk je vanuit je bed naar de sterren

787 VIEWS
In deze tent kijk je vanuit je bed naar de sterren

Op Camping Zonneveld in Drenthe staat een bijzonder verblijf om in te overnachten. Deze speciale Lotustent is ontworpen om te kunnen genieten van buiten met het comfort van een fijn bed. De drie meter hoge koepel van de tent is gemaakt van transparant materiaal, zodat je vanuit een tweepersoonsbed naar de sterren kunt kijken en ‘s ochtends rustig kunt wakker worden van het gefluit van de vogels. 

Sterrenpracht vanuit bed

De Lotustent doet qua vorm wel een beetje denken aan een joert. In de tent staat een mooi tweepersoonsbed, met zachte schapenvachtjes en zitkistjes en de picknicktafel wacht buiten op een gezellig ontbijtje of diner. Rondom de nok van de tent is het doek doorzichtig waardoor je van binnenuit kunt genieten van voorbij drijvende wolken of een prachtige sterrenhemel. Op deze camping in Drenthe wordt het echt goed donker ‘s nachts dus bij een heldere hemel kun je je verwonderen over de sterrenpracht.

Artikel gaat verder onder de foto’s >  Stargazer9-side-caroussel.1482aa6b
Stargazer1-side-caroussel.1482aa6b

Kom tot rust tijdens een alpacawandeling

Op Camping Zonneveld is niet alleen een Lotustent te vinden. Hiernaast zijn er ook twee luxe trekkershutten, een bed and breakfast en grote kampeerplaatsen. Naast al deze bijzondere overnachtingsmogelijkheden bevindt zich ook een alpacaboerderij, met wel 15 alpaca’s. Er zijn “feed and greet” momenten in de stal, er worden alpacawandelingen georganiseerd en binnenkort kun je zelfs overnachten in de stal. Wandelen met deze dieren schijnt je te helpen tot rust te komen en deze grappig uitziende dieren zorgen vaak ook voor wat gelach.

Lees ook:  Boheems overnachten in een authentieke woonwagen

Artikel gaat verder onder de foto’s >

20160117_122038.1482aa6b

Stargazer2-side-caroussel.1482aa6b

Stargazer7-side-caroussel.1482aa6b

Ontdek bijzondere plekjes van Drenthe met een knapzakroute

Je vindt de camping aan het eind van een doodlopende weg middenin de landerijen. Het wijdse uitzicht over de velden doet je de hectiek van het dagelijks leven even vergeten. In de buurt zijn mooie wandelingen te maken door het Drentse natuurschoon. Verschillende knapzakroutes brengen je op plaatsen waar je anders niet zou komen: langs kronkelende beekjes, over smalle bospaadjes en heidevelden. Of ontdek dit stuk van Drenthe te paard en rijdt door het Mantingerveld, één van de mooiste heidegebieden van de omgeving.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

vakantiehuisje10-camping-zonneveld-drenthe.1482aa6b

Stargazer8-side-caroussel.1482aa6b

Meer te weten komen over Camping Zonneveld? Neem dan een kijkje op hun website.


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving. Hier vind je onze hele collectie. 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Heb jij je altijd al eens een jonkvrouw of ridder willen voelen? Overnacht in een van deze bijzondere kastelen
Boomhut overnachting: 8x een bijzonder plekje om je een te voelen met de natuur
De blauwe stad van Marokko | Overnachten
Kom thuis in de Oude Zondagschool en wandel door je eigen bos