Van een statige wals naar snelle discopasjes | 100 jaar dansstijlen

14 november 2014
247

Van een statige wals, een swingende jive tot opzwepende discopasjes: ze komen allemaal voorbij in onderstaand filmpje - compleet met bijpassende mode en muziek. Fantastisch om te zien hoe dans zich in 100 jaar heeft ontwikkeld!
Tegelijkertijd zijn veel stijlen die voorbijkomen volledig tijdloos: wie heeft er niet op dansles uren geoefend op de passen van wals - en het ontwijken van de tenen van je gewillige danspartner? En wij mogen ons op gezette tijden ook nog zeker graag wagen aan een flink potje rock 'n roll.
We krijgen in ieder geval de kriebels in onze benen bij onderstaande beelden - welke dansen beho(o)r(d)en tot jouw repertoire?

 

Via: youtube
Lees ook:  Fenna | Als je haar maar goed zit

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De spirituele symboliek van de kraai

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings