Uitbundige boeketten gemaakt van bestek

15 februari 2017
226

Je zou het op het eerste oog misschien niet zeggen, maar deze prachtige verstilde boeketten zijn gemaakt van bestek. Dat is wat Brits beeldend kunstenares Ann Carrington doet.  Alledaagse voorwerpen vermaken tot een mooi kunstwerk. Voor deze mooie bloemenboeketten verzamelde ze honderden lepels, vorken en messen, nieuw of juist gebruikt die ze vereeuwigde in mooie kunstwerken. Sommige van de rozen en tulpen van lepels lijken zo echt dat je je afvraagt of het echte bloemen zijn gedoopt in zilver.

Ann Carrington is een gevierd beeldend kunstenares die al vele prijzen heeft gewonnen. In 2010 werd ze door de VN gevraagd met haar kunstwerken bewustwording te creëren voor wereldproblemen.

Meer van haar werk is te zien op Facebook en Instagram.

 

Ann Carrington

Ann Carrington

Ann Carrington

Ann Carrington

Ann Carrington

Ann Carrington

 

Lees ook:  Geborduurde werken van aquarel | Sabatina Leccia

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings