Vakantieherinneringen in aquarel

8 juni 2015
286

Eerder schreven we over Teresa Lim die van de mooie plekken die zij aandoet tijdens haar reizen geen foto's maakt, maar deze 'beelden' borduurt. Tamra Chatikanon heeft eenzelfde idee, alleen heeft zij geen naald en draad bij zich, maar een een doosje aquarel. Voor haar is het een manier om de omgeving nog beter in haar op te nemen.
En hoewel deze manier van 'beleven'  bijna buitenaards lijkt in een wereld mensen de wereld soms vooral door de kijker van hun camera lijken te ervaren, is het eigenlijk al zo oud als de schilderkunst zelf..
Dus: laat de camera deze vakantie thuis en stop slechts wat verf, penselen en een boekje in je tas!
Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine Vakantieherinneringen in aquarel | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Top 10 mooiste plekken op Sardinië

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mythe van Prometheus, god en Titaan

De 9 allermooiste gedichten bij overlijden moeder

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings