Vakantie op een vakantiepark in Nederland? Hier moet je zijn!

20 juli 2020
303

Heb je Nederland al (her)ontdekt als vakantieland? Hoe klein ons land ook is, het heeft zoveel te bieden voor vakantiegangers. Met een kustlijn van maar liefst 450 kilometer, een totaal van 21 nationale parken en talloze leuke steden en dorpen valt er genoeg te ontdekken. Waar je dan terecht kunt? Wat ons betreft is een vakantiepark in Nederland, waar je verblijft in een groene omgeving met bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden op korte afstand, de ideale bestemming. Het grote voordeel? De flexibiliteit, want aankomst en vertrek is op elke dag mogelijk. Op een vakantiepark is het genieten voor jong én oud. Ben je een vakantie aan het plannen met je gezin, met z’n tweeën of met vrienden? Hieronder vind je de plekken in Nederland waar je zeker een keer naartoe moet!

Strandvakantie in Nederland

Voor een strandvakantie hoef je tegenwoordig niet meer naar het buitenland. Of je nu in de zomer aan de kust vakantie viert of juist in een ander seizoen, het strand is altijd een fijne bestemming. Vlak bij de populaire badplaatsen Noordwijk en Egmond kun jij je vakantiehuis boeken op een van de drie vakantieparken van TopParken aan de kust. Als echte strandliefhebber verblijf je hier op korte fietsafstand van de zee en de duinen. En die fietsen? Die huur je eenvoudig op het vakantiepark. Al fietsend door de duinen, trappend tegen de wind in, ruik je de zee al. 

De Veluwe: een uniek natuurgebied

Natuurliefhebbers opgelet: de Veluwe is dé plek voor een vakantie. Hier wandel of fiets je over heidevelden, langs zandverstuivingen en door eindeloze bossen. De Veluwe betovert! Ervaar wat echte stilte is tijdens een wandeling over de Veluwe. Spot je onderweg ook nog een edelhert? Dan kan je dag niet meer stuk. Dit alles beleef je vanaf een van de vijf vakantieparken op en rondom dit bijzondere gebied. De gemeenschappelijke factor? Je hebt de Veluwe als achtertuin tijdens je vakantie. 

Lees ook:  Ontspannen ? Maak je financiën in orde

Vakantie vlak bij een bruisende stad

Altijd al eens de Euromast in Rotterdam willen beklimmen? Een echte Bossche bol willen eten in Den Bosch? Of bourgondisch willen genieten op het Vrijthof in Maastricht? Het is allemaal mogelijk tijdens een vakantie op een vakantiepark van TopParken. Deze, en andere leuke steden, zijn namelijk eenvoudig te bereiken vanaf de vakantieparken in Nederland. Na een volle dag sightseeing kom je terug in je comfortabele accommodatie op het vakantiepark. Precies wat je nodig hebt na een lange dag. Wellicht spring je nog even in het zwembad of drink je nog een drankje in de horeca. Onbezorgd genieten, wat een heerlijk gevoel is dat! 

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down