Vakantie op een vakantiepark in Nederland? Hier moet je zijn!

3 VIEWS
Vakantie op een vakantiepark in Nederland? Hier moet je zijn!

Heb je Nederland al (her)ontdekt als vakantieland? Hoe klein ons land ook is, het heeft zoveel te bieden voor vakantiegangers. Met een kustlijn van maar liefst 450 kilometer, een totaal van 21 nationale parken en talloze leuke steden en dorpen valt er genoeg te ontdekken. Waar je dan terecht kunt? Wat ons betreft is een vakantiepark in Nederland, waar je verblijft in een groene omgeving met bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden op korte afstand, de ideale bestemming. Het grote voordeel? De flexibiliteit, want aankomst en vertrek is op elke dag mogelijk. Op een vakantiepark is het genieten voor jong én oud. Ben je een vakantie aan het plannen met je gezin, met z’n tweeën of met vrienden? Hieronder vind je de plekken in Nederland waar je zeker een keer naartoe moet!

Strandvakantie in Nederland

Voor een strandvakantie hoef je tegenwoordig niet meer naar het buitenland. Of je nu in de zomer aan de kust vakantie viert of juist in een ander seizoen, het strand is altijd een fijne bestemming. Vlak bij de populaire badplaatsen Noordwijk en Egmond kun jij je vakantiehuis boeken op een van de drie vakantieparken van TopParken aan de kust. Als echte strandliefhebber verblijf je hier op korte fietsafstand van de zee en de duinen. En die fietsen? Die huur je eenvoudig op het vakantiepark. Al fietsend door de duinen, trappend tegen de wind in, ruik je de zee al. 

De Veluwe: een uniek natuurgebied

Natuurliefhebbers opgelet: de Veluwe is dé plek voor een vakantie. Hier wandel of fiets je over heidevelden, langs zandverstuivingen en door eindeloze bossen. De Veluwe betovert! Ervaar wat echte stilte is tijdens een wandeling over de Veluwe. Spot je onderweg ook nog een edelhert? Dan kan je dag niet meer stuk. Dit alles beleef je vanaf een van de vijf vakantieparken op en rondom dit bijzondere gebied. De gemeenschappelijke factor? Je hebt de Veluwe als achtertuin tijdens je vakantie. 

Vakantie vlak bij een bruisende stad

Altijd al eens de Euromast in Rotterdam willen beklimmen? Een echte Bossche bol willen eten in Den Bosch? Of bourgondisch willen genieten op het Vrijthof in Maastricht? Het is allemaal mogelijk tijdens een vakantie op een vakantiepark van TopParken. Deze, en andere leuke steden, zijn namelijk eenvoudig te bereiken vanaf de vakantieparken in Nederland. Na een volle dag sightseeing kom je terug in je comfortabele accommodatie op het vakantiepark. Precies wat je nodig hebt na een lange dag. Wellicht spring je nog even in het zwembad of drink je nog een drankje in de horeca. Onbezorgd genieten, wat een heerlijk gevoel is dat! 

 

MEER INSPIRATIE

Buitenland-vakantie in eigen land: ontdek Zuid-Limburg
Magisch Son Kul in Kirgizië
Hoeveel kost het laten aanleggen van kunstgras?
Met deze hippe schoenen kom jij de zomer door