Unieke kans: je eigen streetstyle fotoshoot door Misja B.!

18 oktober 2017
337

Fotografe en modeblogger Misja B. zet mensen op straat voor haar camera. Ze fotografeert met een spontane stijl: van voorbijgangers op straat tot mode iconen op de rode loper van de Fashionweek.

Er is nu een unieke mogelijkheid om zelf in een streetstyle fotoshoot van Misja B. te worden vastgelegd! Lijkt je dit wat of vind je het leuk om dit cadeau te doen aan iemand die je kent? Doe dan mee met onze actie:

Zo werkt het

Paradijsvogels Magazine gaat een bijzondere boekeditie uitgeven. Om dit project mogelijk te maken zijn we een crowdfundcampagne gestart. Doe mee als donateur en je krijgt de fotoshoot + meet&greet met Misja B., én 2 prachtige boeken (leuk kerstcadeau - het boek ligt half december in je brievenbus).

Wees er snel bij, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar. Op onze crowdfundpagina kun je doneren en de fotoshoot kiezen.

Goed om te weten: De fotoshoot vindt plaats op 9 december 2017 in Haarlem tussen 13.00u en 15.30u, je krijgt van te voren nog een specieke tijd toebedeeld. Na afloop ontvang je 4 prachtige digitale foto's. De shoot is voor max. 2 personen, je kunt uiteraard meer toeschouwers meenemen!

Deze mensen stonden al eens voor de lens van Misja B:

Een fashionista in de straten van Antwerpen: Hilde Baeten

'We hebben op deze leeftijd niet alleen een verleden...'

Ontmoeting op het station Anna-Den-Haag-_-MisjaB.nl
paradijsvogels komen altijd terug | MisjaB.nl

Ook zo mooi op de foto? Doe mee aan de crowdfundactie voor de papieren editie van Paradijsvogels Magazine en je krijgt een streetstyle fotoshoot van Misja B!

 

Lees ook:  Waarom ik het geweldig vind om 50 jaar te zijn

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down