De uitzonderlijke schoonheid van albino's

8 december 2016
489

 

Hoewel er steeds meer ruimte is in onze maatschappij voor diversiteit blijft het een hardnekkig verschijnsel dat mensen toch veel waarde hechten aan alles wat 'normaal' is. Daarom viel ons oog op deze prachtige foto's van albino's, als een ode aan alles en iedereen die niet binnen de lijntjes kleuren.

Albinisme is een zeldzaam verschijnsel waarbij mensen en dieren geen pigment in hun haar, ogen en huid hebben. Vaak gaat dit gepaard met moeite om goed te kunnen zien, en soms zelfs blindheid. Allemaal zaken die het er niet makkelijker op maken om een plek te bemachtigen in de wereld.

Deze foto's laten de schoonheid van deze mensen zien. Aan ons, maar ook aan de mensen zelf. Om even stil van te worden.

albino

Beeld: Theavaclarkdotcom

albino3

Beeld: Syvlia Eng

albino2

Beeld: Garth Clark

albino4

Beeld: Yulia Taits

albino5

Beeld: Yulia Taits

albino6

Beeld: Yulia Taits

albino7

Beeld: Diandra Forrest

albino8

Beeld: Angelina d'Auguste

albino9

Beeld: Yulia Taits

albino10

Beeld: Justin Dingwall

albino11

Beeld: Angelina d'Auguste

albino12

Beeld: Angelina d'Auguste

albino13

Beeld: Patricia Willock

 

Lees ook:  Mooi van lelijkheid

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings