Uiteindelijk gaan we allemaal op onze moeder lijken

16 januari 2017
449

De relatie tussen moeders en dochters is mooi en complex. De ultieme verbondenheid die je als moeder met een dochter kunt voelen, de soms heftige reacties als ze opgroeien - allemaal waarschijnlijk zeer herkenbaar voor iedereen die een dochter is en/of heeft. 

Waar de meeste dochters regelmatig het idee hebben dat ze dingen heel anders dan hun moeder gaan doen, zou je de eerste niet zijn die zich op een dag realiseert dat ze een bepaalde uitspraak net zoals haar moeder. 'Ik opende mijn mond, en mijn moeder kwam eruit!'.

De appel valt niet ver van de stam. En, hoe ouder we worden, hoe belangrijker dat besef wordt en je ook weer anders naar je moeder gaat kijken. Misschien heeft ze zorg nodig en zijn de rollen omgedraaid, ondernemen jullie veel dingen samen, of misschien leeft ze niet meer en zijn het de herinneringen waarin je moeder voortleeft.

Ook qua uiterlijk is het soms opvallend hoezeer je op je moeder gaat lijken. Voor de een geweldig, voor de ander het besef dat ze zelf ook ouder wordt. Hoe dan ook, de sterke genen die moeder natuur heeft gecreëerd zijn iets bijzonders.

Deze foto's, waarin de gezichten van moeders en dochters zijn samengevoegd, laten dat op schitterende wijze zien.

Herkenbaar? Of ben je een uitzondering op de regel? We zijn benieuwd!

moeder en dochters moeder en dochters2 moeder en dochters3 moeder en dochters4 moeder en dochters5 moeder en dochters6 moeder en dochters7 moeder en dochters8 moeder en dochters9 moeder en dochters10

Lees ook:  Een lounge plek creëren in de tuin

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down