Uilen poseren voor de camera

21 maart 2015
443

Uilen zijn mysterieuze dieren: ze zijn vooral 's nachts actief en laten zich niet vaak zien. De meeste mensen weten desondanks wel dat uilen imposante wezens zijn, maar deze foto's van Brad Wilson benadrukken dat nog eens extra.
Een indrukwekkende serie, zeker als je weet dat uilen hun hoofd 270 graden kunnen draaien en doorgaans (en we kunnen ze geen ongelijk geven) liever naar de zwarte achtergrond keken dan naar het flitslicht van de fotograaf...
BriluilBrad Wilson 1
Westelijke kerkuilBrad Wilson 2 Brad Wilson 3
Oostelijke kerkuilBrad Wilson 4 Brad Wilson 5
KerkuilBrad Wilson 6 Brad Wilson 7
Oehoe Brad Wilson 8 Brad Wilson 9
KonijnuilBrad Wilson 10 Brad Wilson 11
Langoor uil Lon Eared Owl #1, Espanola, NM 2011
Noordelijke dwerguil Brad Wilson 13 Brad Wilson 14
Flammulated owl Brad Wilson 15
Bosuil Brad Wilson 16
Grote gehoornde uil Brad Wilson 17 Brad Wilson 18
 

Lees ook:  Deze wereldberoemde reisfotografen zijn een inspiratie om te volgen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down