Film | Tussen onweersstormen en sterrenhemels

9 maart 2015
34

In het Vermilion Cliffs National Monument in Arizona is een paar van de mooiste landschappen op aarde te vinden: rood geoxideerde kliffen en versteend zand uit het Jura tijdperk. Er komen hier maar weinig mensen; de weg naar dit afgelegen deel op aarde bestaat uit zwaar zand en is vaak onbegaanbaar door regen en sneeuw.
De makers van deze beelden filmden twee ononderbroken dagen en nachten en trotseerden wind, onweersstormen, zware regens, dichte mist en flinke temperatuurschommelingen. Het mooiste moment is wanneer de storm gaat liggen en de lucht een waanzinnige sterrenshow weggeeft.
Prachtig hoe deze beelden je meenemen naar een compleet andere wereld.

Via: Vimeo
 
 

Lees ook:  Een muzikale verrassing

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat je moet weten over de LGBTQ+ community

5 redenen om te wonen in het mooie Limburg

Het aanleggen van een nieuwe tuin

De mooiste huizen van Brabant? Hier vind je ze

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings