Trompe l'œil schilderijen op de muren van Istanboel

3 november 2014
52

De Spaanse kunstenaar Pejac - bekend van zijn spel met silhouetten en optische illusies - verplaatste onlangs zijn werkterrein naar Istanboel waar hij in de wijk Uskundar een paar prachtige trompe l'œil schilderingen op de muur maakte.
Net als in zijn vorige werk speelt hij ook hier met optische illusies - Pejac's bedoeling is om de 'perceptie van vrijheid' te verbeelden. Van een afstandje zouden we het niet van echt kunnen onderscheiden, in een close-up is zichtbaar met welk detail hij de luiken, ijzerwerk en schaduwen schildert.
Prachtig, in Nederland weten wij ook nog wel een paar straten waar hij zich zou mogen uitleven met zijn verf en verbeeldingskracht!
trompe1 trompe2 trompe3 trompe4 trompe5 trompe6 trompe7
Foto's: Julian Santiago

Lees ook:  De magie van bellenblazen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

5 redenen om te mediteren

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings