Toon Tellegen leest voor: 'Weerbericht'

2 maart 2016
176
Toon tellegen

Toon Tellegen was met zijn bundel 'De werkelijkheid' een van de genomineerden van VSB Poëzieprijs 2016. Eén van de gedichten is 'Weerbericht'. Mooi wanneer een dichter zijn eigen werk voorleest, in de intonatie resoneert nog een extra stuk betekenis door dat de maker in de zinnen heeft willen leggen die daardoor soms anders klinken dan wanneer je ze zelf van het papier zou lezen:

Meer lezen uit deze bundel? 'De werkelijkheid' is hier verkrijgbaar!

De winnaar van de VSB Poëzieprijs 2016 is Ilja Leonard Pfeijffer, hij kreeg de prijs voor zijn prachtige dichtbundel Idyllen, die hij na 7 jaar stilte publiceerde.

 

Lees ook:  Een treffend gedicht van Toon Hermans over vriendschap

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een werkomgeving creëren vol met positieve energiestromen

Verrassende eigenschappen van een Steenbok

Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Ingrid Bergman | Dualiteit

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings