Tijdloos zomergevoel met 'La Dolce Vita'

25 augustus 2014
56

Op een roadtrip van meer dan 3000 kilometer maakte fotograaf Gray Malin deze zwoele fotoserie 'La Dolce Vita'. Geïnspireerd door de stijl en sfeer van de Italiaanse Riviera in de jaren vijftig en zestig legde hij de rijen gestreepte bedjes, parasols en het azuurblauwe water vast.
Je stapt even in een andere wereld als je door de lens van Malin kijkt. Toegegeven, de rijen strandbedden doen vermoeden dat het hier niet om verborgen, weg-van-de-massa-strandjes gaat, maar desalniettemin weet Malin de belofte te brengen van een heerlijk zomergevoel dat inderdaad appelleert aan vervlogen tijden, maar nog steeds bestaat.
Meer van zijn intrigerende fotoseries kun je vinden op zijn website: www.graymalin.com
graymalin18 graymalin1 graymalin4 graymalin6 graymalin9 graymalin11 graymalin12 graymalin13 graymalin16 graymalin17
 

Lees ook:  Natuurkunst in fotografie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings