Tientallen walvissen gefotografeerd door een drone

22 augustus 2020
123

Toen vorige maand tientallen walvissen arriveerden in het kleine stadje Sunnyside, Canada, haalde fotograaf Darren Hatt zijn drone tevoorschijn om foto's van de lucht te maken. Het is echt onwaarschijnlijk om zo veel van hen zo dicht bij de stad te zien komen. Ze bleven drie dagen in de stad voordat ze vertrokken. Het was de perfecte gelegenheid om deze geweldige reuzen met mijn drone te fotograferen. Wat een ongelooflijke ervaring ”, zegt hij verbaasd.

Lees ook:  De lucht in al haar mooie verschijningen | fotografie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings