"The fun theory" | Of: hoe je ervoor zorgt dat iedereen de trap neemt

9 mei 2014
41

Dat je beter de trap i.p.v. de lift of een roltrap kunt nemen om fit te blijven is geen nieuws. Toch is het verleidelijk om onszelf niet te veel te vermoeien en staan mensen vaak liever te dringen op de roltrap dan in alle rust en ruimte de treden naar boven te pakken. Het zegt veel over hoe we als mensen in elkaar zitten.
Volkswagen startte daarom de 'Fun Theory'. Vanuit de gedachte dat wanneer je iets leuk maakt je het gedrag van mensen daadwerkelijk kunt veranderen. En zonder vervelende of betuttelende bordjes die vertellen wat je wel en niet moet doen.
Bekijk het resultaat:

Lees ook:  Shinrin-yoku: bosbaden voor een goede gezondheid

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings