Tekenen met naald en draad

18 februari 2020
136

Dat Chloe Giordano van origine illustrator is, maakt haar borduurwerken bijzonder. Soms kleiner dan 3 vierkante cm, maar met het detail van een scherpe potloodlijn creëert ze delicate afbeeldingen op de stof. Op haar blog houdt ze per werk de vorderingen bij, hier kun je zien hoe ze te werk gaat: als een printer werkt ze de dieren millimeter voor millimeter in detail uit..

Mooi is hoe ze de wezens die ze maakt ook een levensechte uitdrukking geeft.

giordano 2 giordano 6 giordano 5 giordano 8 giordano 7 giordano 4 giordano 3 giordano 9 giordano 11 giordano 14 giordano 13 giordano 12

Lees ook:  De kraai en de pauw | Een verhaal over het vinden van geluk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings