Tangram van oude deuren

5 juli 2015
223

Tegenwoordig zijn er veel kunstenaars die er hun missie van maken om van oude, afgedankte materialen mooie kunstwerken op straat te maken. Twee vliegen in één klap dus! De Belg Stefaan de Croock gebruikt voor zijn projecten oude deuren die hij in geometrische vormen zaagt en samenvoegt tot gezichten - het doet denken aan het Chinese spel tangram. Hij laat de materialen zoals hij ze krijgt, en plaatst ze onbewerkt in hun nieuwe samenstelling. De Croock wil hiermee de ruwe en afgedankte materialen zelf de boodschap laten geven dat hier ook schoonheid in te ontwaren is.

Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine
Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine
Tangram van oude deuren | Paradijsvogels Magazine
Meer inspirerende straatkunst zien? Deze kunstenaar gebruikt tape en een flinke dosis inspiratie om de mooiste tekeningen op huizen, stations en andere gebouwen te maken.
[hr]
Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Bijzondere effecten brengen de schilderijen van Edward Hopper tot leven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings