Sympathieke straatkunst

8 maart 2015
157

Een maagdelijk witte laag verse sneeuw is mooi in haar onaangetaste schoonheid, maar tegelijkertijd is het verleidelijk om de eerste te zijn die een voetafdruk mag achterlaten. Het is altijd een bijzonder moment: het eerste rondje op een besneeuwde ijsvlakte, de eerste stappen op een besneeuwd pad, de eerste auto die rijdt op een besneeuwde weg. New Yorkse graffiti kunstenaar 'Faust' besloot om zijn afdruk een kunstig tintje te geven.
Een sympathieke vorm van straatkunst, waarbij de vergankelijkheid deze 'tijdelijke graffiti' juist een extra dimensie geeft. Wat een aangename verrassing voor wie 's morgens bibberend van de kou met tegenzin bij zijn of haar auto arriveert!
Faust 1 Faust 2 Faust 3 Faust 4

Lees ook:  50 is niet het nieuwe 30

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

De rustgevende aura kleur blauw

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings