SWAG | True style never gets old

24 maart 2016
277
swag true style never gets old

Echte stijl gaat niet over leeftijd, noch over dure kleren. Echte stijl gaat over wie je diep van binnen bent en hoe je dat laat zien. Hoewel de modewereld voorzichtige pogingen doet het jonge schoonheidsideaal te doorbreken met bijvoorbeeld een 50plus Fashion Week en mooie, comfortabele mode voor een jaartje meer, komt het belangrijkste geluid vanuit de leeftijdsgroep zelf. Denk aan de blog van straatfotografe Misja B. die iets oudere hippe vrouwen én mannen op de foto zet, of model Anne Bosch, die pas op haar 50e model werd en nu niet meer weg is te denken uit de reclamewereld.

En ook op het toneel maakt een nieuwe voorstelling graag korte metten met de geijkte schoonheidsidealen: 3 april gaat de voorstelling SWAG | True style never gets old in première!  Voor wie niet dagelijks het woord 'swag' hoort: het is over komen waaien uit de hiphop wereld en betekent zoiets als 'stijl, zelfvertrouwen en coolheid'. En het is zeker niet alleen voorbehouden aan de jongere generaties!

SWAG True Style Never Gets Old is een hartverwarmende show vol persoonlijke verhalen over mode en schoonheidsidealen. Stoere, sexy en eigenzinnige persoonlijkheden tussen de 24 en 80 jaar showen zonder schaamte en met gevoel voor humor hun kleding en daarmee hun ziel. Ontwerpster, model en ballerina Josie, actrice Daphne en stijlicoon Lenny en actrices Saskia en Barbara delen hun tips, geheimen, dromen en tranen over schoonheid, jong zijn en het onvermijdelijke ouder worden. Achter dit ogenschijnlijk oppervlakkige onderwerp blijkt een wereld vol verrassende, grappige, diepzinnige en ontroerende verhalen schuil te gaan. SWAG True style never gets old laat zien hoezeer kleding ons vertelt wie we echt zijn.

Lees ook:  Mijn eerste keer... sapvasten

Meer weten? Kijk op de website van Parels voor de Zwijnen.

Paradijsvogels Magazine geeft kaartjes weg voor deze leuke theatershow! Schrijf u in voor de inspiratiemail - tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox - en maak kans op 2 vrijkaarten:

[mc4wp_form id="27053"]

Heeft u zich al eerder ingeschreven? Dan maakt u automatisch kans!

Beelden van de repetities | Foto's: Patricia Munster

swag true style never gets old swag true style never gets old

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down