Stralend in afwezigheid

29 maart 2015
203

In plaats van te creëren door toe te voegen, creëert kunstenaar Jihyun Park door weg te nemen. Met een stokje wierook brandt Park duizenden kleine gaatjes in stukken rijstpapier. De verschroeide randen vormen dromerige beeltenissen van bomen, bergen en en wolken.
Het werk kent een sterke verwijzing naar de kracht van de vergankelijkheid. Niet alleen is het belangrijkste onderdeel van de werken niet-bestaand (het zijn lege gaatjes), zijn gereedschap (de wierook stokjes) zijn opgebrand als het werk klaar is, en de beeltenissen worden getoond in hun allerbeste vorm... Zullen ze er ooit nog zo mooi uitzien?
Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine Stralend in afwezigheid | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Misschien is dit de mooiste boom ter wereld

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings