Straatkunstenaars laten de natuur de stad heroveren door middel van 3d schilderingen

22 augustus 2016
668

Het ene moment wandel je nog midden in de stad over straat en vervolgens beland je zo in een visvijver. Of er doemt ineens een gigantische eekhoorn op de muur naast je op, zoekend naar een lekker nootje. Waar de natuur in het verleden plaats heeft moeten maken voor de stedelijke bebouwing, brengen street art kunstenaars de natuur weer terug in het straatbeeld door middel van realistische schilderingen of krijttekeningen die vanuit een bepaald punt bekeken moeten worden om het beeld goed te zien. Wij zetten enkele van de mooiste door de natuur geïnspireerde street paintings op een rij.

Julian Beever

Kunstenaar Julian Beever maakt gigantische tekeningen met stoepkrijt in steden over de hele wereld. Bekijk meer van zijn kunst op zijn website.

Street-art-illusions-by-Julian-Beever-artists-i-lobo-you4

Slak vanaf de zijkant

Slak vanaf de zijkant

julian beever6

julian beever5

julian beever4

julian beever3

julian beever7

Edgar Müller

De street art van Edgar Müller zorgt ervoor dat je denkt dat je ineens metersdiep in een ondergrondse grot valt. Bekijk hier meer van zijn werk.

Pretend-to-fall

edgar muller (3)

edgar muller2

edgar muller

edgar muller1

Tracy Lee Stum

Ook Tracy Lee Stum laat zich regelmatig inspireren door de natuur voor haar krijttekeningen en street paintings. Bekijk meer werk op haar website.

tracy lee stum

tracy lee stum1

tracy lee stum2

tracy lee stum3

tracy lee stum4

tracy lee stum5

Andere kunstenaars

Street-art-illusions-by-Julian-Beever-artists-i-lobo-you5

Kunstenaar: Nikolaj Arndt

Schermafdruk 2016-08-16 17.20.27

Kunstenaar: onbekend

irony boe

Kunstenaar: Irony & Boe

onbekend

Kunstenaar: onbekend

onbekend2

Vanaf de andere kant

 

 

Lees ook:  Je wenst iedereen minstens 1x in het leven een lerares als Sheila Rozann toe

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down