Straatkunst met een positieve twist

6 juni 2017
289

Op Paradijsvogels Magazine dragen we straatkunst die de wereld mooier maakt een warm hart toe. Bijvoorbeeld deze kale en saaie façades die volledig werden getransformeerd door fantasievolle tekeningen, of deze huizen die met hun kleurrijke muren een welkome afwisseling zijn op de standaard bakstenen.

Onderstaande kunstenaars hadden duidelijk het vermogen om iets te zien in een plukje gras langs de stoeprand, een boom naast een huis of wat overhangende besjes. Sommige kunstwerken zij gewoon mooi om naar te kijken, andere lijken een heel verhaal te vertellen.

straatkunstjuni1 straatkunstjuni2 straatkunstjuni3 straatkunstjuni4 straatkunstjuni5 straatkunstjuni6 straatkunstjuni7 straatkunstjuni8 straatkunstjuni9 straatkunstjuni10

 

Lees ook:  Kamperen bij de boer: buiten slapen, maar wel in een goed bed

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings