Storm op zee: deze foto's documenteren de woeste Engelse kustlijn

14 januari 2021
503

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fotograaf Rachael Talibart legt eb en vloed van de Engelse kustlijn vast door middel van foto's. Ze legt zowel uitbarstende golven vast als de dagen rond gewelddadige stormen. Deze serie is een uitbreiding van haar vorige collectie die schijnbaar buitenaardse wezens omlijstte die uit het water springen, Talibarts recente werk heeft zijn hoogtepunt bereikt in een boek met de titel Tides and Tempests.

Lees ook:  Natuurkalender | Een lesje zelfopvoeding op dierendag

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

Afscheid nemen van een trouwe viervoeter: gedichten over het overlijden van een kat

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down