Stoney Street by 26 Grains in Londen

23 november 2020
126

De tweede onderneming van het team achter Neal’s Yard-restaurant 26 Grains is ‘Stoney Street’, een elegante eetgelegenheid in Scandinavische stijl met seizoensgebonden kleine schotels en natuurlijke wijnen in een eigentijdse setting.

Oprichter Alex Hely-Hutchinson begon de eerste 26 Grains als een café van bescheiden omvang, gespecialiseerd in een uitgebreid assortiment: gaande van zoet als hartig. Na groot succes is de nieuwe ‘Stoney Street’-locatie geopend, die verder gaat dan brunch met als doel de hele dag door te dineren die onafhankelijke producenten en lokale ingrediënten voorop stelt. "Onze filosofie is dat voedsel van de hoogste kwaliteit moet zijn, in het seizoen moet worden gekookt en eenvoudig moet worden gecombineerd met een paar gratis ingrediënten", legt Hely-Hutchinson uit. Interieurarchitectuur is bedacht door ontwerpbureau Block1, met als hoogtepunten donkere houten muren, geborstelde betonnen vloeren en marmeren tafelbladen die 's nachts verlicht worden door kaarslicht - gasten kunnen dineren met uitzicht op de open keuken of met uitzicht op Borough Market. De weloverwogen wijnkaart bevat voornamelijk natuurlijke wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Chili. De gerechten veranderen regelmatig, maar hieronder afgebeeld zijn onder meer mosselen in geurige visbouillon, soufflé-kruidenomelet met geitenkaas en schuimgebak met vijgen, room en gepocheerde kweepeer - levendige maaltijden met flair en geschikt, ongeacht het seizoen waarin u om een tafel.

ADRES
2-3 Stoney Street
Londen, SE1 9AA
Verenigd Koninkrijk

OPENINGSUREN
Maandag – Zaterdag: 08:00 – 22:00

CONTACT
Tel: +44 020 3489 5657
Website

Lees ook:  Dit is wat informatie op etiketten betekenen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Begonia's snoeien en verzorgen

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings