Stillevens om bij weg te dromen

16 maart 2020
472

Poolse fotografe Michalina Wozniak heeft een oog voor dromerige details. In de buurt waar ze zelf woont maakt ze foto's die zoveel romantiek uitstralen, dat het moeilijk te geloven is dat ze niet de hele dag in een bloemen- en plantentuin rondslentert.

Inspiratie haalt ze uit onderwaterfotografie en (hoe kan het ook anders) haar eigen dromen.

Michelina 1 Michelina 2 Michelina 3 Michelina 4 Michelina 5 Michelina 6 Michelina 7 Michelina 8 Michelina 9 Michelina 10 Michelina 11 Michelina 12 Michelina 13Michalina 15 Michalina 14rsz_michalina_16 rsz_michalina_17

Foto's zijn geplaatst met toestemming van Michalina Wozniak (copyright).

Lees ook:  De pracht van de Azalea

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down