Dit sterrenbeeld is jouw ideale levenspartner

24 februari 2023
1078
Schorpioen sterrenbeeld

Sommige relaties zijn erg succesvol en bleken de juiste match. Een andere relatie werkt weer minder goed, omdat jullie toch niet helemaal bij elkaar bleken te passen. Dat kan komen door verschillende persoonlijkheden of andere interesses. Maar waar je misschien niet snel aan zult denken bij een mislukte relatie is het sterrenbeeld van jou en je partner. Verdiep je dan bij jouw volgende partner eerst in zijn of haar sterrenbeeld om te kijken of jullie een match zijn. Ben jij benieuwd welke sterrenbeelden bij elkaar passen? Lees dan zeker verder!

Het sterrenbeeld van jouw partner

Je zult het misschien niet verwachten, maar een sterrenbeeld zegt meer over een persoon dan je denkt. De sterrenbeeld eigenschappen zijn bepalend voor jouw gedrag. Net zoals gemeenschappelijke interesses, vrienden en hobby’s kan een sterrenbeeld iets zeggen over hoe goed jij en je partner bij elkaar passen. De sterrenbeelden boogschutter en steenbok zijn een sprookje zonder goede afloop gebleken, terwijl een boogschutter en een leeuw een onafscheidelijk duo zijn. Ontdek in dit blog welke sterrenbeelden bij elkaar passen!

De sterrenbeelden die matchen met een ram

Allereerst zijn een ram en een waterman een goede match. Bij deze combinatie zal de relatie niet snel saai worden. Beide sterrenbeelden zijn namelijk erg avontuurlijk en staan te springen om nieuwe dingen te ontdekken.

Daarnaast is een relatie tussen een ram en een leeuw niet te stoppen. Wanneer een ram en een leeuw elkaar voor het eerst kennismaken, zullen ze hun handen moeilijk van elkaar af kunnen houden. Ze zullen er dus geen problemen mee hebben om een relatie aan te gaan.

Ook de relatie tussen een ram en een tweeling is een goede match gebleken. De relatie tussen deze twee sterrenbeelden is erg opwindend en uitdagend. Het enige struikelpunt tussen deze twee kan de communicatie zijn. Van nature is de ram minder goed in communiceren dan de praatgrage tweeling.

Deze sterrenbeelden passen bij een stier

De eerste goede match met een stier is een schorpioen. Je zult vast denken: deze twee intense sterrenbeelden zijn geen goede match. Toch kunnen tegenpolen elkaar in sommige gevallen aantrekken. Een stier en een schorpioen zien een relatie beide als een investering. Ze zijn dus bereid hier een hoop moeite en energie in te steken.

Een andere goede combinatie zijn de sterrenbeelden stier en kreeft. Wanneer zij eenmaal verliefd op elkaar worden, zullen zij maar zelden een reden vinden om nog uit elkaar te gaan.

Tot slot is de stier ook een goede match gebleken met de maagd. Deze relatie werkt zo goed, doordat ze beide bereid zijn de nodige inspanning te leveren om de relatie in stand te houden. Ze staan allebei open voor verbeterpunten en zullen hier rekening mee houden.

Lees ook:  Tips voor een gezonde levensstijl

De perfecte match met een tweeling

Een tweeling heeft een waanzinnige emotionele band met de waterman. Ze begrijpen elkaar volledig en het voelt aan of jij en je partner elkaar al jarenlang kennen. Deze twee sterrenbeelden barsten allebei van de creativiteit en nieuwe ideeën. Deze delen zij graag met elkaar.

De volgende match met een tweeling is de weegschaal. Bij deze relatie zullen de vonken er van af springen. Een weegschaal en een tweeling zijn beide luchttekens. Hierdoor kunnen ze van nature goed met elkaar overweg. Beide sterrenbeelden zijn erg intelligent, sociaal en communicatief.

Ook de relatie tussen een tweeling en een ram is erg opwindend. Beide partners kunnen veel van elkaar leren.

De sterrenbeelden die goed bij de kreeft passen

De eerste goede match met de kreeft zijn vissen. Beide sterrenbeelden zijn een waterteken. Ze hebben dus instinctief al een sterke connectie. De relatie verloopt erg soepel, doordat ze een goed beeld hebben van elkaar. Ze hebben samen een hechte band, die lang zal voortduren.

Ook met het waterteken schorpioen heeft de kreeft een goede band. Zowel de kreeft als de schorpioen heeft harde schalen. Zij zullen zich dus niet zomaar voor iemand open stellen. Gebeurt dit wel? Dan zal de band tussen de kreeft en de schorpioen enorm sterk zijn.

Tot slot is een kreeft een goede match met de stier. Deze combinatie zorgt voor het liefste koppel. Wanneer zij eenmaal verliefd raken, zullen ze niet snel een reden vinden om nog uit elkaar te gaan.

Een goede match met de leeuw

Een relatie tussen een leeuw en een boogschutter is vaak erg succesvol. Dat komt door de grote passie tussen deze twee sterrenbeelden. Beide hebben ze duidelijk wat zij in het leven willen bereiken. Zij zullen elkaar ondersteunen in het behalen van deze doelen.

De volgende goede match is de leeuw en de weegschaal. Een leeuw verlangt constant naar liefde en aandacht. Een uitdaging die de weegschaal maar al te graag aan gaat.

Tot slot zijn de twee vurige tekens leeuw en ram een combinatie die niet te stoppen is. De ram is een van de weinige sterrenbeelden, die niet snel onder de indruk zal zijn van de directheid van de leeuw.

De perfecte match met de maagd

Een maagd en een stier zijn bijna altijd een goede match gebleken. Beide sterrenbeelden willen genoeg moeite doen om de relatie voort te laten bestaan. Ze zijn bereid zich aan te passen aan elkaar en dingen voor elkaar op te geven.

Lees ook:  Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Een maagd en een steenbok werken van nature erg hard. Ook voor hun relatie! De maagd heeft het liefst een relatie die soepel verloopt. De steenbok is op zoek naar een relatie, die elk conflict doorstaat. Een relatie tussen deze twee sterrenbeelden zal zonder conflict zijn gangetje gaan,

Ook een relatie tussen een maagd en een schorpioen kan goed uitpakken. Op het eerste gezicht blijken deze twee tekens erg verschillend. Ze zullen misschien even tijd nodig hebben om in te zien wat zij aan elkaar hebben.

Deze sterrenbeelden passen bij een weegschaal

De vonken tussen een tweeling en een weegschaal zullen er gegarandeerd vanaf spatten. Deze tekens zijn veruit het charmantst. Beide zijn luchttekens, waardoor ze gegarandeerd met elkaar overweg kunnen.

Ook een weegschaal en een leeuw zijn een goede match. Beide zijn deze sterrenbeelden flirterig geaard. Hierdoor hebben deze twee sterrenbeelden constant verlangens naar elkaar. Jij en je partner zullen allebei soms dramatisch zijn, maar dat maakt de relatie juist zo goed!

Tot slot zijn de weegschaal en de Waterman een goede match. Deze match is een van de mooiste vormen. De Waterman zal in eerste instantie denken aan een goede vriendschap. Wanneer je elkaar beter leert kennen ontstaat er meer dan een vriendschap: een sprankelende relatie.

De sterrenbeelden die bij de boogschutter passen

Een relatie tussen een boogschutter en een leeuw zit vol passie. Beide sterrenbeelden genieten volop van het leven. Ook zijn ze overtuigd van wat zij in het leven willen bereiken. Je partner zal jouw steunen en helpen jou deze doelen te behalen.

Een andere mooie relatie ontstaat tussen een boogschutter en vissen. Er ontstaat een liefdevolle relatie vol avontuur. Deze match zal voelen als een eeuwigdurende vakantie.

Tot slot is een relatie tussen twee boogschutters een hele goede match. Beide hebben jullie een verlangen naar avontuur en heb je heb je genoeg liefde om aan de ander te geven. Jullie zullen zelden een afspraak plannen, maar vooral spontaan op avontuur gaan.

De sterrenbeelden die passen bij de schorpioen

Een schorpioen en kreeft zijn een goede match, omdat zij beide op hetzelfde niveau van emotie zitten. Twee watertekens kunnen een intense en intieme match blijken als zij samen komen.

Een andere goede match zijn een schorpioen en een stier. Je zult vast denken: deze twee verschillen toch enorm van elkaar? Toch kunnen deze twee sterrenbeelden een prima aanvulling op elkaar zijn. De relatie zal goed verlopen, omdat jullie allebei moeite willen doen voor de relatie.

Lees ook:  Zo leer je loslaten wat je leven lastig maakt

Tot slot zijn de maagd en een schorpioen een goede match. Er zal een stabiele en vruchtbare relatie ontstaan tussen deze twee tekens. Het duurt even tot jullie daadwerkelijk tot een relatie komen. Eenmaal in een relatie zullen jullie maar moeilijk van elkaar te scheiden zijn.

De beste sterrenbeelden voor een steenbok

Een relatie tussen een maagd en een steenbok heeft een grote kans van slagen. Beide sterrenbeelden werken hard aan hun doelen. Hetzelfde geldt voor hun relatie. Dat zorgt ervoor dat de relatie er succesvol uit komt te zien.

De match tussen een steenbok en vissen kan goed uitpakken. Wanneer zij de verschillen van elkaar kunnen accepteren, dan kan er een enorm sterke band ontstaan. Deze band is nauwelijks meer te breken. Hierdoor zal jouw relatie lang voortduren.

Tot slot zijn twee steenbokken een goede match. Het kan soms lastig zijn om aan de verwachtingen te voldoen van een steenbok. Een steenbok weet natuurlijk wat van hem of haar wordt verwacht. Dat zorgt natuurlijk voor een goede match. Je bent beide bereid om aan deze verwachtingen te voldoen.

De sterrenbeelden die passen bij de waterman

De relatie tussen een waterman en een ram zal nooit saai zijn. Beide zijn namelijk echte avonturiers en staan te springen om de wereld te ontdekken. De waterman en de ram zijn allebei echte groepsdieren en doen alles het liefste samen.

Ook een relatie tussen de Waterman en de tweeling is vaak erg succesvol. De emotionele band tussen deze twee is waanzinnig. Doordat beide luchttekens zijn begrijpen zij elkaar erg goed.

Tot slot kunnen de waterman en de weegschaal een goede match worden. In eerste instantie wil de waterman vrienden zijn. Als dit eenmaal omslaat en de weegschaal ook een relatie wil beginnen, dan zal de band tussen beide tekens erg sterk zijn.

Deze sterrenbeelden passen bij vissen

Tot slot de beste matches met vissen. Vissen en de kreeft zijn de eerste goede match. Beide watertekens bergrijpen elkaar volledig waardoor een relatie goed zal verlopen.

Een andere goede match zijn vissen en een boogschutter. Boogschutters zijn vaak idealistisch. Vissen zijn daarentegen vaak wat dromerig. Wanneer er een goede match ontstaat tussen deze twee zal er een avontuurlijke relatie ontstaan, die niet snel kapot gaat.

De laatste match zijn vissen en een steenbok. Wanneer zij de verschillen tussen elkaar kunnen accepteren, dan zal er een sterke band ontstaan. Deze twee tekens zijn een echte aanvulling op elkaar. Hierdoor zal de relatie van lange duur zijn.

Over de auteur

Mathias Molenberg

Recente berichten

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings