Standbeelden met een ziel

8 mei 2019
287

Er zijn talloze beelden te vinden in de openbare ruimte. Veel zijn onopvallend, standaard of dienen als 'functionele herinnering' aan tijden van weleer.

Gelukkig zijn er ook kunstenaars die echt iets bijzonders weten neer te zetten. Beelden waar je de hele dag naar kan blijven kijken. Waarvan het lijkt alsof ze een ziel hebben en zo tot leven kunnen komen. Die je fantasie prikkelen, die naar meer smaken.

Vooral de paarden die lijken te galopperen door het water verleiden ons tot wilde verhalen over hoe ze daar terechtgekomen zouden zijn...én waar ze naar toegaan!

beelden 6

beelden 5

beelden 4

beelden 3

beelden 2

beelden 7

beelden 0

 

 

Lees ook:  Deze musea hangen nep-schilderijen op om een bijzondere reden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings