Stage | Online redacteur kunst, natuur, reizen & lifestyle

5549 VIEWS
Stage | Online redacteur kunst, natuur, reizen & lifestyle

Gaat jouw bloed sneller stromen van online media, een plek waar jouw bijdrage er echt toe doet en waar je leert hoe het runnen van een online magazine in zijn werk gaat? Dan zoeken wij jou.

Paradijsvogels Magazine is het online inspiratiemagazine over o.a. kunst, natuur, reizen, fotografie, boeken en stijl. In deze uitdagende stage ben je de rechterhand van de hoofdredacteur. Met een scherp oog voor bijzondere en mooie dingen schrijf je over al deze onderwerpen en speur je continu naar nieuwe content. Daarnaast houd je zicht op alle reacties die via social media en mail binnenkomen en ben je veel met onze lezers in contact.

Kortom: pakkende teksten, gave filmpjes, mooie foto’s en originele ideën…jij weet er wel raad mee!

Wie zoeken we?

– Je zit in de laatste fase van je opleiding. Wat je studeert maakt niet uit, een vlotte pen, creativiteit en ambitie vinden we belangrijker. Studeer je niet (meer), doe je iets heel anders of wil je bijvoorbeeld het roer omgooien dan kun je ook reageren!
– Je stroomt over van ideeën voor onderwerpen en artikelen.
– Je weet hoe je een idee moet omzetten in actie: ‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.
– Ook ploeg je dagelijks door allerlei websites en online magazines heen. Gewoon, omdat je dat leuk vindt en je blij wordt van het lezen van dingen die je inspireren.
– Je bent gemotiveerd om alles te leren over wordpress, social media, SEO, mailchimp e.d.
– Je bent beschikbaar voor 3 dagen per week, voor een periode van minstens 3 maanden.
– Je woont in (de buurt van) Amsterdam.
– Je hebt de schrijffout in dit artikel meteen ontdekt…

Lees ook:  (Onder)waterverf

Wij bieden je:

– Een plek om snel te leren in een ambitieus en creatief team, met goede begeleiding en waar je duidelijk je eigen stempel kunt zetten.
– Een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling die past bij de dingen die jij wil leren.
– De kans om een zichtbaar en kwalitatief portfolio te bouwen.
– Een gezellige werkplek in hartje Amsterdam.
– Een stagevergoeding.

Startdatum vanaf oktober/ november 2018 en daarna.

Iets voor jou? Stuur je CV en heldere motivatie waarin je vertelt waarom deze stage jou op het lijf is geschreven. We zien uit naar je bericht!

 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Camouflagekunst van Cecilia Paredes
Scherven brengen geluk
Picasso tekent met licht
Fascinerende mandala’s van servies