Stage | Online redacteur kunst, natuur, reizen & lifestyle

16 februari 2016
498
stage online media redacteur

Gaat jouw bloed sneller stromen van online media, een plek waar jouw bijdrage er echt toe doet en waar je leert hoe het runnen van een online magazine in zijn werk gaat? Dan zoeken wij jou.

Paradijsvogels Magazine is het online inspiratiemagazine over o.a. kunst, natuur, reizen, fotografie, boeken en stijl. In deze uitdagende stage ben je de rechterhand van de hoofdredacteur. Met een scherp oog voor bijzondere en mooie dingen schrijf je over al deze onderwerpen en speur je continu naar nieuwe content. Daarnaast houd je zicht op alle reacties die via social media en mail binnenkomen en ben je veel met onze lezers in contact.

Kortom: pakkende teksten, gave filmpjes, mooie foto's en originele ideën...jij weet er wel raad mee!

Wie zoeken we?

- Je zit in de laatste fase van je opleiding. Wat je studeert maakt niet uit, een vlotte pen, creativiteit en ambitie vinden we belangrijker. Studeer je niet (meer), doe je iets heel anders of wil je bijvoorbeeld het roer omgooien dan kun je ook reageren!
- Je stroomt over van ideeën voor onderwerpen en artikelen.
- Je weet hoe je een idee moet omzetten in actie: ‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.
- Ook ploeg je dagelijks door allerlei websites en online magazines heen. Gewoon, omdat je dat leuk vindt en je blij wordt van het lezen van dingen die je inspireren.
- Je bent gemotiveerd om alles te leren over wordpress, social media, SEO, mailchimp e.d.
- Je bent beschikbaar voor 3 dagen per week, voor een periode van minstens 3 maanden.
- Je woont in (de buurt van) Amsterdam.

Lees ook:  Ontdek de betoverende sterrenhemel van Alqueva

- Je hebt de schrijffout in dit artikel meteen ontdekt...

Wij bieden je:

- Een plek om te werken in een ambitieus en creatief team, met goede begeleiding en waar je duidelijk je eigen stempel kunt zetten.
- Een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling die past bij de dingen die jij wil leren.
- De kans om een zichtbaar en kwalitatief portfolio te bouwen.

Startdatum: vorige week ;-), hoe sneller hoe beter dus!

Iets voor jou? Stuur je CV en heldere motivatie waarin je vertelt waarom deze stage jou op het lijf is geschreven. We zien uit naar je bericht!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down