Stage | Online Redacteur Reizen

3506 VIEWS
Stage | Online Redacteur Reizen

Gaat jouw bloed sneller stromen van mooie reizen en bijzondere plekken op de wereld? Wil je meer leren over het schrijven van online content en alles wat daar bij komt kijken? Krijg je energie van het opzetten van iets nieuws? En heb je tijd en zin om in een leuk team aan de slag te gaan?

Dan zoeken wij jou.

Paradijsvogels Magazine heeft namelijk een nieuwe telg in de familie: Via Ella! Via Ella is een nieuw online reisplatform voor mensen met reis- én levenservaring. Hier vind je het meest relevante overzicht van comfortabele reizen waar je niet hoeft in te boeten aan avontuur. We selecteren alleen reizen die echt de moeite waard zijn: ver weg van de massa en met een bijzonder tintje. Mensen met een beetje levenservaring weten namelijk als geen ander dat het juist de kleine dingen zijn die voor verwondering zorgen!

Voor Via Ella zoeken we een stagiair(e) met passie voor reizen en in het bezit van een vlotte pen. In deze uitdagende stage ben je de rechterhand van de hoofdredacteur en maak je content over reizen: van inspirerende reisbeschrijvingen tot leuke blogs met tips.

Jij:

– ..zit in de laatste fase van je opleiding. Wat je studeert maakt niet uit, een vlotte pen, creativiteit en ambitie vinden we belangrijker. Studeer je niet (meer), doe je iets heel anders of wil je bijvoorbeeld het roer omgooien dan kun je ook reageren!

Lees ook:  Vakantieherinneringen in aquarel

– ..hebt een neus voor bijzondere reizen die echt inspireren en je wegvoeren van de massa. Woorden zoals ‘hoogtepunten’, ‘echte aanraders’, en ‘toeristische trekpleisters’ zijn niet aan jou besteed.

– ..weet hoe je een idee moet omzetten in actie: ‘ Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het ’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.

– ..volgt veel reiswebsites en je kunt goed verwoorden wat je aanspreekt en waarom.

– ..bent gemotiveerd om alles te leren over WordPress, SEO e.d.

– ..bent beschikbaar voor minstens 3 dagen per week, voor een periode van minstens 3 maanden. 

– ..woont in (de buurt van) Amsterdam.

Wij bieden je:

– Een plek om snel te leren in een ambitieus en creatief team , met goede begeleiding en waar je duidelijk je eigen stempel kunt zetten.

– Een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling die past bij de dingen die jij wil leren. Dit laatste vinden we erg belangrijk en we zorgen dat deze stage dan ook goed aansluit bij jouw doelstellingen!

– De kans om een zichtbaar en kwalitatief portfolio te bouwen.

– Een gezellige werkplek in hartje Amsterdam.

– Een stagevergoeding.

Startdatum in overleg.

Lees ook:  Amerikaanse schoolbussen worden omgetoverd tot tiny houses

Iets voor jou? Stuur je CV en heldere motivatie naar Nick Wevers waarin je vertelt waarom deze stage jou op het lijf is geschreven. We zien uit naar je bericht!

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Op zoek naar een bijzondere slaapplaats? Dit zijn 8 unieke lofts en penthouses in Europa
Alsof je wandelt in een ansichtkaart: zó mooi is Zuid-Engeland
Geniet van het prachtige weer met deze 3 lange fietstochten in Nederland
Ontdek de mooiste bekende en onbekende plekken van Italië