Een sprookjesachtig samenspel tussen danser en decor

13 januari 2017
286

Voor choreografen Adrien M en Claire B is alleen een goede choreografie niet genoeg. Een danser op een statisch podium: als het aan hen ligt is het niet meer van deze tijd. Daarom gebruiken ze geavanceerde technieken om het ervoor te zorgen dat het licht en decor zich automatisch aanpassen aan de bewegingen van de dansers.

En het resultaat is verbluffend: een multimediale voorstelling waarin de dansers één lijken te worden hun omgeving. En ondanks al het technologisch vernuft is het mooie dat de dansers nog steeds centraal staan: geen van de beelden is vooraf opgenomen, alles wordt op het moment zelf aangestuurd door de bewegingen van de dansers zelf. Bijzonder!

Lees ook:  Reykjavik doet het licht uit voor een schitterende voorstelling van het Noorderlicht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings