Sprookjesachtig: bloesem kleurt de rivier paars

27 mei 2016
400

De lente is voorbij en daarmee verdwijnt ook de prachtige bloesem die de bomen in kleurrijke spookjesbossen doet veranderen. Maar niet getreurd, want fotograaf Danilo Dungo laat met zijn spectaculaire foto’s de positieve zijde van de vallende bloesemblaadjes zien. Elke lente gaat hij naar Inokashira Park om de schoonheid van de in bloei staande kersenbomen vast te leggen en ditmaal deed hij dat vanuit de lucht.

Met een drone maakte Dungo foto’s boven het meer van Inokashira Park waar veel kersenbomen langs de waterkant staan. Het resultaat: fenomenale beelden van het meer dat in een uniek roze-paars geschakeerd  fenomeen was veranderd. En terwijl de bebloemde waterstroom de lente uit zicht verdrijft, maken wij ons klaar voor een ander mooi jaargetijde; laat de zomer maar komen!

Danilo Dungo danilo dungodanilo dungoDanilo DungoDanilo Dungo Danilo Dungo

 

 

Lees ook:  Betoverende winterfoto's van de Plitvice-meren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down