Spiegelbeeld van hout

11 juni 2015
184

Daniel Rozin maakt spiegels van hout. En dan bedoelen we niet spiegels met een houten lijst, maar een echte spiegel van hout. Honderden draaiende kleine houten plaatjes zorgen voor een licht/donker contrast waarmee hetgeen dat voor de spiegel staat, wordt weerspiegeld. Voor Rozin is de grens tussen analoog en digitaal een ware speeltuin waar hij keer op keer weer voor een schitterende verbeelding van de realiteit zorgt.
In dit filmpje zien mensen hun spiegelbeeld in hout..
https://youtube.com/watch?v=1ZPJ0U_kpNgframeborder%3D0allowfullscreen
Rozin heeft van nog veel meer materialen spiegels gemaakt, waaronder van kurk, roestig ijzer en pinguïns. Pinguïns? Ja echt, pinguïns. Wilt u weten hoe dat werkt? Bekijk dan ook dit filmpje:

En als u de smaak te pakken heeft, dan is deze spiegel van zachte pompoms ook beslist de moeite waard:
https://youtube.com/watch?v=RdGpF2aslgwframeborder%3D0allowfullscreen
 
Meer zien? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Peter Paul Rubens: de man achter het Rubensfiguur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De spirituele symboliek van de kraai

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings