Slapen in een oud-Hollandse Pipowagen midden in de natuur

26 januari 2016
473
pipowagen

Tussen de Peel en de Kempen ligt midden in de natuur de Pipowagencamping Puur Genieten. Gerund door de familie Bouwmans is dit een prachtige plek in Someren-Heide om je benen eens lekker onder tafel te steken en te genieten van de rust, of om juist je benen te gebruiken om de natuur te verkennen. Geheel in de groeiende trend van de tiny houses kun je hier proeven aan het leven op een paar vierkante meter: in een leuke pipowagen. Eigenaresse Jacqueline vertelt: "Mijn stiekeme favoriet is Pipowagen Madeliefje. Het is onze eerste pipowagen waarmee het allemaal is begonnen, deze heeft een speciaal plekje in mijn hart."

pipowagen camping

De pipowagens variëren van knus en klein en tot ruim van opzet, het is maar net waar je zin in hebt. Gezellig in de oud-Hollandse opzet, met zorg aangekleed en van alle gemakken voorzien. De Pipowagen Juffertje in 't Groen heeft de man van Jacqueline helemaal zelf ontworpen en opgebouwd. Dit is de grootste pipowagen en is zelfs rolstoelvriendelijk. Voor Twan en Jacqueline is het elke dag een feest om hun gasten mee te laten genieten van de plek waar zij - met hun drie kinderen - ook zelf wonen. Afhankelijk van je wensen en interesses organiseren ze mindfullnesswandelingen, yogasessies buiten in het bos en kun je beeldhouwen in het atelier bij een beeldhouwer in de buurt.

In de omgeving vind je qua natuuraanbod een breed palet: op de Strabrechtse Heide, De Pan, De Peel en de Heihorsten kun je uitgebreid wandelen en fietsen. Volg de slingerende stroom van de Kleine Dommel of volg je neus over de uitgestrekte heidevelden. 's Avonds geef je je benen, vergezeld van een goed glas wijn, rust aan het kampvuur of geniet je op de veranda van je pipowagen van de stilte van de avond.

Lees ook:  Hoe gaat het met de familie die drie jaar lang in een kas woonde?

pipowagen camping

Heb je klein gezelschap bij je dan vermaakt dat zich opperbest bij het kampvuur waar marshmallows worden geroosterd, op het avonturenpad in het bos of bij de ezels en konijnen die onbeperkt geknuffeld mogen worden.

Zo'n pipowagen lijkt dan misschien wel klein, maar na een nacht of 2 op de Pipowagen camping vraag je je geheid af waar je al die ruimte in je huis eigenlijk voor nodig hebt...

Pipowagens op de Pipowagen Camping Puur Genieten zijn er van 2 tot 6 personen en je slaapt er al vanaf 39,- EUR per nacht. Meer weten? Bekijk hier alle pipowagens en reserveer je favoriet, of volg de Pipowagen Camping op Facebook.

pipowagen camping

[hr]

Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings