Deze slakken trotseren de regen in prachtige close-ups

15 april 2017
173

Waar de gemiddelde tuinbezitter angstvallig naar de slijmsporen op de hosta's kijkt en de slakkenkolonie liever kwijt dan rijk is, zijn deze beestjes opvallend genoeg een bron van inspiratie voor fotografen en kunstenaars. Ook voor de Armeense fotograaf Suren Manvelya, onder andere gespecialiseerd in foto's van ogen van mensen en dieren.

Dit keer maakte hij deze prachtige close-ups van slakken die zich zichtbaar staande houden in de soms akelige slagregen.

Fraai, dit samenspel van kleuren en details zo dichtbij. Het lijkt bijna alsof je de harde wind en regen die de slakken moeten doorstaan zelf voelt..

snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-2 snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-5 snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-1 snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-8 snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-6  snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-9 snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-4

snails-caught-in-rainstorm-by-suren-manvelyan-3

Via Twisted Sifter
Lees ook:  In dit land is de natuur overweldigend en de mens nietig

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings