Sjaals als vlindervleugels

5 april 2016
740
sjaals vlinder

Alassie is van origine kostuumontwerpster voor theater, films, opera en televisie. Geïnspireerd door de magie van vlinders maakt ze deze fantastische sjaals met ontwerpen die zowel de anatomische complexiteit van vlinders als de vele kleuren van hun vleugels laten zien. Maar het mooiste is wel dat de sjaals enorm zijn, zo krijg je bijna het gevoel dat je in een sprookje stapt..

De sjaals hebben dezelfde lichte en luchtige uitstraling als de vlindervleugels. Het materiaal lijkt op het fijne chiffon, maar is in werkelijkheid 100% katoen. Mooi!

Ze zijn te koop via het online platform Etsy waar ontwerpers, kunstenaars en verzamelaars handgemaakte en vintage items aanbieden.

El Costurero Real 2 El Costurero Real 3 El Costurero Real 4 El Costurero Real 5 El Costurero Real 6 El Costurero Real 7 El Costurero Real 8 El Costurero Real 9

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

 

Lees ook:  Stijl op elke leeftijd

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down