Simpele goudvissen, tot in perfectie uitgevoerd

13 september 2015
177

Kunstenaar Riusuke Fukahori is helemaal weg van goudvissen. Niet dat hij de hele dag naar zijn aquarium zit te staren. Hoewel, dat heeft hij vast wel lange tijd gedaan, want hij tekent de vissen tot in perfectie. Na jaren van oefening weet hij uit de losse pols iedere keer weer een bizar natuurgetrouwe vis tevoorschijn te toveren.
Vervolgens 'vangt' hij zijn creaties in een gelachtige substantie, waardoor ze ook nog lijken te zwemmen in het water. Bekijk de film en je begrijpt precies wat we bedoelen.
Bijzonder!
Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine Goudvissen tot in perfectie | Paradijsvogels Magazine

 

Lees ook:  Deze schilderijen zijn geschilderd op...veren !

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings