Schoenen? Kunst? Schoenen kunst!

10 mei 2019
624

Schoenen zijn een nogal alledaags voorwerp waarbij de meeste mensen toch het liefst voor een veilig ontwerp kiezen. Maar er zijn genoeg designers en kunstenaars die verder denken en zeer kunstzinnige schoenen ontwerpen. Ze vallen wellicht niet bij iedereen in de smaak, maar één ding is zeker: origineel en uniek zijn ze zeker.

De designers van onderstaande modellen hadden het ongetwijfeld gehad met de donkere kleuren en hebben ervoor gekozen om met lekker felle kleuren aan de slag te gaan. Leuk voor de zomer vanwege de felle kleuren, maar eigenlijk ook voor de winter om iets meer kleur te geven aan de donkere dagen.

 

Wat dacht je van de schoenen met een dierenthema? Aan de hakken te zien, niet altijd handig in het dagelijks gebruik 😉 Maar dat maakt ze wel weer extra uniek.

In de categorie 'iets minder exotisch' vallen deze Espadrilles, die je overigens gewoon bij Sacha kan bestellen. Door de gezellige bloemenprint vallen ze toch op en zijn ze lekker vrolijk! Na bovenstaande modellen zijn dit tenminste schoenen die je wel dagelijks kan dragen. Ze hebben ook modellen zonder print, dit je perfect kan gebruiken voor onderstaande tip...

 

Is bovenstaande nog niet origineel genoeg en heb je een paar schoenen waar je op uitgekeken bent? Als je weer eens wat anders wilt, dan kan je ze om laten toveren in kunstwerkjes door deze kunstenaar. Uniek en leuk! Laat de kunstenaar de vrije hand of geef aan wat je precies wilt: alles is mogelijk.

Eigenlijk is het gek dat bijna iedereen op standaard modellen loopt, terwijl je zoveel meer met schoenen kan. Ook met behoud van draagcomfort zijn er talloze opties om een eigen identiteit uit te dragen!

Lees ook:  Pootjebaden tussen betoverende vissen

Bron foto's: Pinterest

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down