Filmpje | Schitterende wolken rollen als golven boven het landschap

28 april 2017
191

Dit filmpje werd gemaakt in Nebraska. Je ziet hier asperitas, ook wel bekend als bubbelwolken, over het landschap trekken. Kenmerkend voor deze wolkenvariant is dat ze een golvende onderzijde hebben waardoor het lijkt alsof ze als golven door de lucht rollen. In het Latijn betekent asperitas 'ruwheid' of 'ruigheid' - een passende naam voor dit schitterende - en een tikje angstaanjagend - schouwspel.

 

Meer wolken zien? Bekijk ook deze foto's van zeldzame wolken.

Lees ook:  Kamperen bij de boer: buiten slapen, maar wel in een goed bed

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings