Schitterende kunstwerken van sneeuw en ijs

21 december 2016
473

'Als de dagen gaan lengen, gaat de winter strengen.' Nu we de kortste dag van het jaar gehad hebben keren we ons weer naar het licht. Maar niet voordat de winter écht nog even komt doorzetten!

Laten we hopen dat we dit jaar getrakteerd worden op een pak sneeuw en dagen waarop het kraakt dat het vriest. Dan kunnen we ons net zo uitleven in de natuur als de mensen die onderstaande kunstwerken hebben vervaardigd. Van takken in grote doorzichtige ijsklompen tot engelen van sneeuw - een prachtig staaltje ijzige natuurkunst!
natuurkunst-sneeuw2 natuurkunst-sneeuwnatuurkunst-sneeuw3 natuurkunst-sneeuw4 natuurkunst-sneeuw5
natuurkunst-sneeuw7 natuurkunst-sneeuw8
natuurkunst-sneeuw10

 

Lees ook:  Schitterende winterwandelingen | Ervaar de stilte van de bergen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down