Schitterend borduurwerk ter grootte van een vingerhoedje

6 maart 2017
335

Al eerder schreven we op Paradijsvogels Magazine over het schitterende borduurwerk van Chloe Giordano. Ze heeft niet stil gezeten en we delen daarom graag ook haar nieuwste creaties, welke soms niet groter zijn dan een vingerhoedje. 

Met subtiele kleurovergangen en eindeloos veel kleine steken van satijndraad maakt Chloe series van springende konijnen, slapende eekhoorns en scharrelende muisjes. Hoewel dieren haar hoofdonderwerp blijven, is ze ook gaan experimenteren met nieuwe thema's zoals architectuur en typografie. Ook bij deze borduursels gaat ze met extreem oog voor detail te werk. Vaak zijn de steken zo dicht op elkaar gezet dat het effect meer op een veel van een penseel lijkt, totdat je er met je neus bovenop staat.

Wil je meer weten over hoe Chloe werkt? Op Tumblr beantwoordt ze regelmatig vragen van diverse creatieve geesten. Via haar webshop op Etsy verkoopt ze een selectie van haar creaties.

chloe giordano10

 

chloe giordano2

chloe giordano3

chloe giordano4

chloe giordano5

chloe giordano6

chloe giordano7

chloe giordano8

chloe giordano9

chloe giordano11

chloe giordano12

chloe giordano13

Lees ook:  Waarom breien gezond is!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down