Schilderen met zonnestralen

1346 VIEWS
Schilderen met zonnestralen

Men neme: een houten plank of een ander houten object, een potlood en een vergrootglas. Met het potlood maakt u een ruwe opzet voor een kunstwerk, met het vergrootglas brandt u de beeltenis op de houten plank. Febo is een nieuw Amerikaans bedrijfje dat speciale vergrootglazen op de markt brengt, specifiek bedoeld voor deze ‘zonnekunst’, oftewel schilderen met zonnestralen. Hoewel dit met een gewoon huis-tuin-en-keuken vergrootglas misschien ook wel lukt?? Hoe dan ook is het een mooi idee. En zoals te zien op onderstaande foto’s: u kunt uw eigen eigen creativiteit de vrije loop laten, of gebruiken maken van sjablonen om de tekening in goede banen te leiden. In beide gevallen is het resultaat een bijzondere tekening met een verhaal. De zon als inspiratiebron, letterlijk!

Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels MagazineSchilderen met zonnestralen | Paradijsvogels MagazineSchilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Lees ook:  Kunstenares Stéphanie Kilgast geeft ons afval een kleurrijk nieuw leven

MEER INSPIRATIE

Het Noord-Brabantse museum
Bijzondere glaskunst
Muurschilderingen door Adele Renault
Kunstenaar Elyse Dodge ziet bergen anders