Schilderen met zonnestralen

9 september 2015
354

Men neme: een houten plank of een ander houten object, een potlood en een vergrootglas. Met het potlood maakt u een ruwe opzet voor een kunstwerk, met het vergrootglas brandt u de beeltenis op de houten plank. Febo is een nieuw Amerikaans bedrijfje dat speciale vergrootglazen op de markt brengt, specifiek bedoeld voor deze 'zonnekunst', oftewel schilderen met zonnestralen. Hoewel dit met een gewoon huis-tuin-en-keuken vergrootglas misschien ook wel lukt?? Hoe dan ook is het een mooi idee. En zoals te zien op onderstaande foto's: u kunt uw eigen eigen creativiteit de vrije loop laten, of gebruiken maken van sjablonen om de tekening in goede banen te leiden. In beide gevallen is het resultaat een bijzondere tekening met een verhaal. De zon als inspiratiebron, letterlijk!
Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine Schilderen met zonnestralen | Paradijsvogels MagazineSchilderen met zonnestralen | Paradijsvogels MagazineSchilderen met zonnestralen | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  De ultieme match tussen een Barokke kerk en... afgewerkte olie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down