Schilderen met naald en draad | Trish Burr

10 april 2016
455
borduren

Trish Burr is een mooi voorbeeld hoe je als autodidact de meest prachtige dingen kunt maken. Ze las een paar boeken over borduren, over welke steken handig zijn en met welke methodes ze het gewenste resultaat kon behalen. Daarna oefende ze. En ze oefende nog meer. En nog een beetje meer. Tot ze haar eigen techniek ontwikkelde waarmee haar geborduurde voorstellingen bijna driedimensionaal lijken: 'naaldschilderen', noemt ze het zelf.

Bloemen, vogels, portretten: alles maakt ze met een geoefend oog voor detail en licht en donker. Inmiddels geeft Trish Burr ook les in borduren, met name in Zuid-Afrika en Nieuw Zeeland. Haar werk en methode staan ook in haar boek. Mooie inspiratie om eens lekker mee aan de slag te gaan. Op haar website geeft ze daarnaast een paar geheimen van de smid prijs!

trish burr2 trish burr3 trish burr4 trish burr5 trish burr6 trish burr7 trish burr8

 

Lees ook:  De schoonheid van vogels vanuit een ander perspectief

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden oma

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings