Schilderen met gekleurde waterdruppels

18 september 2016
374

JaeSuk Kim komt oorspronkelijk uit Seoul maar groeide op in Sydney. Hij ontwikkelde zijn creativiteit als interieur designer en in de mode-industrie als art director. Op een dag ontwierp hij een tas met een bijbehorend vrouwelijk icoon: Susu. Met lange benen, getuite lippen, korte wilde haren en een speels karakter. Al snel werd Susu bekend en schilderde JaesSuk haar in allerlei poses en outfits voor o.a. Bulgari, Elle, Vogue en Valentino.

Nu is de kleurrijke Susu leuk om naar te kijken, maar vooral bijzonder is zijn manier van schilderen. Hij geeft het water in zijn aquareltechniek een centrale rol en voegt daar later verf aan toe. In onderstaand filmpje is goed te zien hoe hij de jurk van Susu eerst vormgeeft met transparante waterdruppels om hier vervolgens de verf in te injecteren. Ook voor zijn andere creaties 'schildert' hij eerst met water, om er vervolg verf aan toe te voegen dat zich over het papier een weg baant door het waterspoor.

Op Instagram kun je nog meer filmpjes en foto's bekijken.

[hr]

 

Lees ook:  De modetrends voor de lente en zomer van 2023!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings