Schilderen met cirkels van licht

1 september 2016
273

Randall Stoltzfus schildert licht. Met eindeloze handgeschilderde cirkels creëert hij de illusie van lichtinval in zijn voorstellingen van de betoverde natuur. Zijn geheim is dat hij in de verf zaken vermengt die licht reflecteren zoals bladgoud. Zo wordt het licht dat je als kijker ervaart bijna echt. Dit geeft de schilderijen van Stoltzfus een bijzondere dimensie die ook vanaf een beeldscherm al goed zichtbaar is. Je voelt als kijker bijna een magische aantrekkingskracht om je naar het licht te begeven. Mooi, en ook een beetje eerie.

Randall-Stoltzfus-01 Randall-Stoltzfus-03 Randall-Stoltzfus-04 Randall-Stoltzfus-07 Randall-Stoltzfus-09 Randall-Stoltzfus-11 Randall-Stoltzfus-12

 

 

Lees ook:  Minder is meer

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings