Saaie gebouwen worden omgetoverd tot kunstwerken

15 januari 2021
228

Seth, geboren in Parijs, begon halverwege de jaren 90 te schilderen op de muren van zijn stad. Voordat Seth fulltime kunstenaar werd, werkte hij reeds in de creatieve sector zoals: reclame, cartoons, strips.

Vanaf 2003 maakte hij een wereldreis om ideeën uit te wisselen met kunstenaars uit verschillende culturen en om open te staan ​​voor nieuwe manieren van leven en schilderen in stedelijke gebieden. Tijdens zijn artistieke verkenningen ontwikkelde Seth een herkenbare stijl die vaak aan de kindertijd werkte.

Je kan Seth volgen op Instagram om meer van zijn werk te zien.

Lees ook:  Levensechte dieren van simpel kippengaas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

De rustgevende aura kleur blauw

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings