's werelds hoogste infinity-pool is geopend in Dubai

16 mei 2021
338

Er zijn maar weinig gevoelens die zo bevrijdend zijn als zwemmen in de open lucht, onder een blauwe lucht die zich helemaal tot aan de horizon uitstrekt - en nu kun je het in Dubai bijna 300 meter boven zeeniveau doen.

In maart is 's werelds hoogste infinity-pool op een gebouw, onlangs geopend: Address Beach Resort op een duizelingwekkende 293.906 meter hoogte. Dat is ongeveer hoog als de Eiffeltoren.

Dit is ook geen peuterbad: met een lengte van 94,84 meter en een breedte van 16,5 meter is het bijna twee keer zo lang als een olympisch zwembad.

Hoewel gasten misschien willen ontspannen tijdens hun training voor Parijs 2024 en gewoon willen genieten van het panoramische uitzicht op het gloednieuwe Ain Dubai-reuzenrad - 's werelds hoogste - en het witte zand van Jumeirah Beach.

Het zwembad is alleen toegankelijk voor hotelgasten van 21 jaar en ouder, maar je kunt de vergezichten krijgen zonder in badkleding te glijden door een tafel te reserveren bij het aangrenzende restaurant op het dak, Zeta Seventy Seven . Het Asian Fusion-restaurant is zo genoemd omdat het en het zwembad zich beide op de 77e verdieping van het hotel bevinden.

Hoe indrukwekkend dit alles ook is, het is niet eens het enige Guinness World Record dat het resort bezit. Evenmin zijn de indrukwekkende bezienswaardigheden beperkt tot die op de bovenste verdiepingen.

Address Beach Resort,  is samen met Address Beach Residences gehuisvest in een set van twee torens verbonden door een luchtbrug van het 63e niveau naar het 77e niveau. De luchtbrug, die de thuisbasis is van luxe appartementen, is op 294,36 meter (965,7 voet) 's werelds hoogste bewoonbare luchtbrugvloer.

 

Address Beach Resort: The world's highest infinity pool has opened in Dubai | CNN Travel

Address Beach Resort (Dubai) - Jetzt günstig buchen | EWTC

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down