Romantisch overnachten in deze bijzondere cabins in de Ardennen

2747 VIEWS
Romantisch overnachten in deze bijzondere cabins in de Ardennen

Er is weinig wat romantischer is dan overnachten in een knusse cabin in de bossen of een prachtig houten huisje op een heuvel in het hart van de Ardennen. In dit groene gebied vind je talloze unieke overnachtingen, waarbij één plek er absoluut uitspringt. Kom overnachten in een van de houten cabins van Les Cabanes de Rensiwez in Houffalize en je wilt niet meer naar huis!

Meest romantische plekje van België

De huisjes van Les Cabanes de Rensiwez zijn zonder twijfel de meest romantische accommodaties van heel België. De boomhutten en huisjes liggen midden in het groen en bieden alles wat je nodig hebt voor een rustig weekend samen met je lief. Boek een van de huisjes aan de rivier de Ourthe, word wakker in een boomhut of slaap in een van de huisjes op de heuveltop. Ieder huisje van dit toffe concept is romantisch met een heuse houtkachel, een knusse inrichting en in sommige gevallen zelfs een hot tub of een sauna. Daar wil je toch direct naartoe? Kijk maar mee:

Dromen in het huisje van je … dromen in de Ardennen

Les Cabanes de Rensiwez heeft verschillende soorten huisjes in de verhuur voor 2-4 personen en voor 6 personen. Naast de fraaie en vooral gezellige houten huisjes kun je hier terecht voor het slapen in zogeheten cabanons. Dat zijn ook houten hutjes, maar in een iets andere sfeer dan de cabins in warme houtkleuren. Op die manier is er voor iedere smaak wel een passend huisje beschikbaar. In sommige accommodaties mag je je hond meenemen. Hier zijn een paar voorwaarden voor samengesteld die je op de website bij je boeking kunt lezen. Wanneer ga jij een nachtje boeken bij de meest romantische slaapplek van de Ardennen?

Lees ook:  Het interieur van je woning upgraden doe je zo!

MEER INSPIRATIE

De mooiste campings in de Benelux
Emigreren naar België
Wat te doen in Antwerpen?
Wat te doen in de Ardennen